Αδιατάρακτη κοπή μπετόν

Η αδιατάρακτη κοπή μπετόν είναι η τεχνική με την οποία το μπετόν κόβεται χωρίς κραδασμό-δόνηση ή σκόνη, με ακρίβεια χιλιοστού & χωρίς να επιβαρύνεται ο υπάρχον σκελετός του κτηρίου. Η κοπή του μπετού γίνεται με δίσκους που έχουν διαμάντια (διαμαντοκοπή) και νερό και προσφέρει λείες τελικές επιφάνειες.
Η αδιατάρακτη κοπή μπετού, διευκολύνει τις αρχιτεκτονικές διαρρυθμίσεις, τις ανακαινίσεις, τις αλλαγές όψεων, τις μετατροπές και τις διορθώσεις κακοτεχνιών. Εξυπηρετεί επίσης τις στατικές επεμβάσεις και τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Βρίσκει εφαρμογή στην καθαίρεση μπαλκονιών, ορόφων, λιθοδομών, πλακών, δοκαριών, υποστυλωμάτων και θεμελιώσεων καθώς και σε ανοίγματα εξωτερικά (παράθυρα, πόρτες, δώματα και αίθρια) ή εσωτερικά (σκάλες, λεβητοστάσια, αποθήκες, τζάκια, καμινάδες, ασανσέρ, ηλεκτρικές & υδραυλικές εγκαταστάσεις).

Πλεονεκτήματα που συνοδεύουν την αδιατάρακτη κοπή:

• Ποιοτική κοπή μπετού με ακρίβεια χιλιοστού και λείες τελικές επιφάνειες.

• Πραγματοποιείται χωρίς τον παραμικρό κραδασμό που θα ήταν ζημιογόνος για τα στατικά του κτιρίου.

• Δεν παράγει σκόνη και ενοχλητικό θόρυβο.

• Δεν απαιτεί την εκκένωση του κτιρίου, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό αν το κτίριο αποτελεί κατοικία.

 

Η εταιρία μας, εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα εξειδικευμένα αδαμαντοφόρα μηχανήματα και με μόνιμο, άριστα εκπεδευμένο προσωπικό, εγγυάται πραγματικά αδιατάρακτη κοπή μπετον!

Η πολυετής πείρα μας σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αποτελεί εγγύηση άψογων αισθητικών και κατασκευαστικών αποτελεσμάτων.

Οι πελάτες μας πανελλαδικά μας εμπιστεύονται απόλυτα, αφού κύριο μέλημά μας αποτελεί η πλήρης ικανοποίησή σας, για αυτό και φροντίζουμε:

1. Να προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
2. Να διατηρούμε το υψηλό επίπεδο ποιότητας εργασιών που μας χαρακτηρίζει, σεβόμενοι πάντα τον χώρο εργασίας.
3. Να είμαστε πάντα πιστοί στις δεσμεύσεις και στα χρονοδιαγράμματα αποπεράτωσης εργασιών που υποσχεθήκαμε.